Vill du skapa nya förutsättningar för framtidens äldreomsorg?

Vår resa

Vår resa startade 2021. Vi identifierade en lucka på marknaden för en oberoende plattform som kunde skapa förutsättningar för datadrivna beslut inom vård och omsorg. Efter gedigen research gick startskottet för utveckling av både plattform och varumärke tillsammans med ledande aktörer på marknaden.

Vi har nu en produktoberoende öppen plattform, Avanto 360, som inhämtar, samlar, visualiserar och paketerar data och information från välfärdsteknik och system. 

Med vår plattform Avanto 360 erbjuder vi äldreomsorgen ett beslutsunderlag för ett prediktivt och brukarcentrerat arbetssätt.

Avanto 360 kommer löpande att utvecklas från att vara proaktiv till att bli prediktiv genom AI och ML. Vårt mål är att bli en självklar leverantör och ambassadör för ett data- och informationsdrivet arbetssätt.

Avanto Care kommer att fortsätta utvecklas som företag med innovation och gemenskap som ledstjärna. Vi gör det genom de främsta talangerna på marknaden. Bli en del av vårt gäng och gör skillnad i en traditionell bransch genom ny teknik och nya arbetssätt. Välkommen med din ansökan!


Aktuella tjänster

Kontakta oss