Nytt avtal!

Vi har arbetat tillsammans med Helsingborgs stad i 18 månader då de använt vår modul för Närvaro som är en del av vår plattform Avanto 360. Vi har nu tecknat avtal om att utöka den befintliga leveransen och vi är glada och stolta över fortsatt förtroende.

Genom vår modul Närvaro kan vårdgivare skapa nya förutsättningar för trygghet genom en kombination av teknik och algoritmer. Vår tjänst säkerställer att personal finns på plats enligt behov samtidigt som vi minskar administrationen för medarbetare. Arbetet sker tillsammans med Vård- och omsorgsförvaltningen och används inom LSS.

Susanne Eriksson, Enhetschef berättar om varför Helsingborgs stad valt Avanto 360 och modulen Närvaro: 

”Tillsammans med Avanto Care har Personlig assistans i Helsingborg stad arbetat fram en teknisk lösning med syfte att skapa trygghet för våra assistansberättigade kunder, smidigare administration för vår omsorgspersonal och våra koordinatorer. 

Lösningen är en närvarosensor som känner av när assistent är på plats hemma hos kunden och risken att vi missar när personal inte är på plats hos kund minskar.  Det har varit en lång process, det har tagit några år men nu kör vi igång och testar skarp på våra assistanskunder. 

Teknisk utveckling tar tid och det är lätt att tro att det ”bara är att göra” så vårt tips är att vänd och vrid på problemet, avsett resurser att arbeta med projektet och måla fan på väggen. Avanto Care har varit mycket behjälpliga under resans gång och vi har tillsammans hittat nya lösningar, vänt och vridit på problemet när originallösningarna visade sig svåra att genomföra. 

Från och med januari 2024 ska vi använda dessa lösningar hos alla kunder där det inte finns dygnet-runt-assistans.”

Vi ser fram emot att utöka vår leverans och starta upp en ny fas
/ Jens Larsson, Ulrika Sten, Henrietta Hurtig

Vi kommer längre fram berätta mer om arbetet. Håll utkik efter det! 

Är du nyfiken på hur vi skulle kunna arbeta tillsammans? Kontakta vår VD Mikael Karlsson